пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Конференція психологічної служби


Виступ Гурковської Тетяни Леонідівни
   20 березня відбулася конференція психологічної служби системи освіти Шевченківського району м. Києва.

   Конференція проходила у затишній «Великій вітальні» Будинку вчителя. Психологічну службу району очолює Почупайло Віктор Миколайович. Практичні психологи та соціальні педагоги  навчальних закладів усіх типів  обговорили нагальні проблеми психологічної служби району та обмінялися досвідом розв’язання певних питань у своєму закладі. 
   Для роботи психологічної служби району  характерним є залучення широкого кола організацій до співпраці, адже лише об’єднавши зусилля, можна подолати будь-які перешкоди та досягти щонайкращого результату.






   Зокрема до участі у конференції було запрошено і Гурковську Тетяну Леонідівну ― головного редактора журналів «Практичний психолог: Школа» і «Практичний психолог: Дитячий садок». Тему виступу «Роль психологічного супроводу педагога у становленні особистості дитини» обрано не випадково, адже постать педагога ― його погляди, психологічна культура і манера поведінки ― мають безпосередній вплив на особистість дитини, і школяра, й дошкільника.
Засідання конференції у "Великій вітальні"
Будинку вчителя
   Наприкінці свого виступу Гурковська Тетяна Леонідівна подякувала за запрошення, за співпрацю та запросила присутніх до участі у професійному конкурсі, оголошеному редакцією журналів. 
   Надзвичайно цікавим та інформативним був виступ Черкашиної Людмили Борисвіни ― заступника начальника Київського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді. 

Тож редакція журналів «Практичний психолог: Школа» і «Практичний психолог: Дитячий садок» щиро бажає шановним колегам ― практичним психологам і соціальним педагогам Шевченківського району ― творчої наснаги та відданості обраній справі.





Немає коментарів:

Дописати коментар