четвер, 7 березня 2013 р.

Вітаю чарівних жінок з чарівним святом!

       Освіта є сферою професійної діяльності саме жінок їх зусилля є визначальними вони тут грають на першій скрипці. До слова мама синонімами в свідомості більшості закарбувались такі професії як вихователька, вчителька, а зараз психолог і соціальний педагог. Навіть сама наука психологія жіночого роду, тому коли говоримо психолог то в першу чергу згадуємо про жінку (а хто найшвидше прийде на допомогу дитині, як не мама).
       Тому дорогі і шановні жінки, мами, колежанки по сумісній праці на ниві пізнання та захисту душі дитини, дозвольте всіх, Вас привітати з чудовим весняним святом 8 Березня! Мабуть це знаково, що саме 8 березня Ми чоловіки висловлюємо свої найкращі почуття нашим чарівним жінкам. Сакральний зміст цифри вісім - безкінечність, саме вона найповніше може відобразити душу кожної з Вас.
       Навіть комбінація букв з яких складено слово жінка несе потужну енергетику любові до Світу.
       В цьому чарівному для кожного чоловіка, слові Жінка - бринить мелодія початку, пробудження і народження нового життя. У всі віки жінка була у центрі світових подій, суперечки за її прихильність змінювали долю країн та історію народів, нею захоплювались або остерігались, оспівували або ігнорували, підносили або принижували. Але при цьому Вона ніколи не була байдужою для чоловіків. Своєю досконалістю Вона може засліпити і ввести в оціпеніння, або розбурхати полум’яні почуття несамовитого кохання.
       Жінка причаровує і надихає пензлі художників, пера поетів та письменників, ноти музикантів. Єдиним хором їй співають осанну сонце, місяць та зорі. Природа в її відображенні знаходить сенс свого буття. Синонімами слова жінка для чоловіків, вже давно стали кохання, пристрасть, ніжність. Вона завжди несподівана, загадкова і рідна до щему у серці. Її творчу натуру неможливо описати в межах жодної теорії, формули чи схеми. Ми чоловіки маємо приймати її такою, якою вона є, бо саме Вона є початком людського буття і сенсом його вічного продовження.
       Тому шановні жінки, бажаю Вам завжди відчувати себе захищеною, важливою і саме головне - коханою. Щоб завжди всі Ваші мрії та бажання здійснювались! А кожен день, щоб був насиченим радістю та позитивними подіями. І хай всі негаразди оминають Вас стороною!


З повагою
заступник директора
Інституту післядипломної
педагогічної освіти Київського
університету імені Бориса Грінченка
кандидат психол.наук, доцент                                                  Олександр Кочерга





Немає коментарів:

Дописати коментар