вівторок, 19 березня 2013 р.

Зустріч із колегами міста Рівне

   15 березня відбулася щира зустріч головного редактора журналів "Практичний психолог: Школа" та "Практичний психолог: Дитячий садок" Гурковської Тетяни Леонідівни з колегами ― практичними психологами загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста Рівне. 

   Під час зустрічі Гурковська Т. Л. провела семінар на тему "Психологічна готовність дитини до систематичного навчання у школі". А також відповіла на численні запитання "круглого столу": "Діти раннього віку в дитячому садку: особливості взаємодії".
   Зустріч проходила в приміщенні Рівненської гуманітарної гімназії. І попри транспортні негаразди та примхи природи, зустріч вийшла дуже своєчасною і теплою. 
   Редакція журналів "Практичний психолог: Школа" та "Практичний психолог: Дитячий садок" щиро дякує колегам за небайдужість, активність  та можливість творчої співпраці, зокрема Макарчук Зої Володимирівні ― директору Рівненської гуманітарної гімназії, Сироті Людмилі Борисівні ― методисту центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти м. Рівне, та Опанасюк Галині Вікторівні ― завідувачу центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти м. Рівне.


Більше новин ― на Порталі освітян України «Педрада»

Немає коментарів:

Дописати коментар