вівторок, 24 червня 2014 р.

Стресова ситуація: звертаємося по допомогу!!!

Події останніх місяців кардинально змінили життя багатьох людей. Необхідність залишити свою домівку, втрата близьких, загроза життю і здоров’ю, страх за безпеку дітей, усвідомлення нового «статусу» — біженця чи тимчасового мігранта — негативно позначається на внутрішньому стані людини. Із страхами, образами, роздратуванням, спричиненими такими змінами, складно впоратися самостійно. У такому разі варто звернутися за допомогою до фахівця.



Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України одним із перших відгукнувся на запит суспільства, відкривши ще напередодні нового року Кризовий центр медико-психологічної допомоги, який діє і сьогодні. Консультанти центру — психологи, які пройшли спеціальну підготовку. Звернутися по допомогу до фахівців центру можна за адресою: м. Київ, вул. Паньківська, 2, кім. 3. Центр працює з 11:00 до 18:00.


Також у межах центру цілодобово діє Телефон довіри, за допомогою якого кожен має змогу отримати кваліфіковану психологічну допомогу. Телефонна консультація — це зручний спосіб звернутися за консультацією до фахівця, адже набагато легше розкрити суть своєї проблеми, зберігаючи інкогніто, перебуваючи в звичному оточенні. Телефонне консультування стане також у пригоді практичним психологам системи освіти щодо отримання консультацій із нагальних питань професійної діяльності.



Немає коментарів:

Дописати коментар