пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Поздоровляємо із завершенням навчального року!


24 травня у навчальних закладах України відзначили Свято останнього дзвоника


Ось і завершився цей навчальний рік. У вересні здавалося, що до цього дня так далеко. Та от, відшуміли на перервах діти, залишились в історії ігри, змагання, контрольні. Тільки випускники вичікують моменту, аби, як ті бігуни, зробити останній вирішальний ривок.

Когось, шановні колеги, сьогодні ви проводжаєте у новий етап життя, а хтось обов'язково усміхнеться вам знову на Святі першого дзвоника. І з тієї усмішки почнеться ваш новий навчальний рік. 



Свого часу Карл Юнг зауважував, що зустріч двох особистостей подібна до контакту двох хімічних речовин: якщо є хоч найменша реакція, змінюються обидва елементи. Тому, дорогі освітяни, щиро вам вдячні, що ви день у день не шкодуючи своїх фізичних і моральних сил з любов'ю і розумінням навчаєте, а отже змінюєте, юних українців, які через кілька років вже становитимуть основу нашої нації. І хай деякі ваші вихованці сьогодні сприймають вашу роботу як належне і не цінують знань, які ви так старанно намагаєтеся до них донести, все ж настане день, коли вони вам дякуватимуть за ці знання і за вашу науку. 

Та освітній процес — це взаємодія, тому і ваші вихованці справляють на вас неабиякий вплив. З ними ви завжди молоді та цікаві. Учні бувають різними. Хтось вам запам'ятовується успіхами в навчанні, хтось нестерпною поведінкою. Але мине кілька років і ви будете раді зустріти свого колишнього учня, щиро дивуватиметесь, як він чи вона виросли, і будете тішитись їхніми успіхами. 

Тож шановні освітяни, бажаємо вам натхнення, нових ідей, жаги до знань і терпіння!! Вдячні вам за вашу щоденну наполегливу і наснажену творчістю просвітницьку діяльність.



Більше новин ― на Порталі освітян України «Педрада»

Немає коментарів:

Дописати коментар