пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Завершується прийом конкурсних робіт


Шановні колеги, нагадуємо, що
 
прийом робіт на конкурс «Підвищення психологічної культури педагогів» завершується 31 травня 2013 року

 

Нині співпраця з педагогами потребує від практичного психолога особливої майстерності. А підвищення психологічної культури педагогів є не лише важливим, а й нагальним завданням. Тому ТОВ «МЦФЕР-Україна» було оголошено конкурс для практичних психологів системи освіти України на найкращі розробки щодо підвищення психологічної культури педагогів. 

Якщо ви пропустили інформацію про проведення конкурсу, але маєте відповідні матеріали, нагадуємо, що умови конкурсу були опубліковані на блозі редакції та у  лютневих числах журналів «Практичний психолог: Школа» та «Практичний психолог: Дитячий садок».

Шановні колеги, ви ще можете встигнути взяти участь у конкурсі. Для цього свою роботу надсилайте в електронному вигляді (до 31 травня включно) на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua  або у друкованому вигляді (з поштовим штемпелем від 31 травня включно) на поштову адресу: вул. Марини Раскової, 11-А, а/с 170, м. Київ, 02660. У разі виникнення запитань, звертайтеся за номером телефону редакції 0(44) 586-56-06 або на електронну адресу

Наголошуємо, що активні, творчі, ініціативні практичні психологи системи освіти, що стануть переможцями конкурсу, отримають чудові подарунки. Тому не зволікайте! Надсилайте свої розробки на адресу редакції та перемагайте!

Більше новин ― на Порталі освітян України «Педрада»


Немає коментарів:

Дописати коментар