четвер, 9 січня 2014 р.

Зустрічайте січневе число журналу "Практичний психолог: Школа"!!!

Шановні колеги!



Радіємо зустрічі з вами у новому році на сторінках нашого журналу. Вітаємо вас із новорічними святами, бажаємо, щоб новий рік виправдав ваші сподівання, приніс достаток і добробут в оселі, став щедрим на цікаві події та приємні новини й знайомства!

Ми ж вирішили не відкладати приємні новорічні сюрпризи і зустрічі, тому в першому числі журналу «Практичний психолог: Школа» пропонуємо вам познайомитися із колегами з міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області. Психологічна служба їхнього міста має свої цікавинки: вона організована за інтегрованою моделлю роботи, має багатий досвід, яким практичні психологи системи освіти щиро діляться з усіма колегами на шпальтах січневого числа журналу. Упевнені, що їхні професійні надбання стануть вам у пригоді.

Професійне зростання — це щоденне завдання і відповідальна місія практичного психолога. Одним із шляхів досягнення фахової зрілості є аналізування проведеної роботи. Тож пропонуємо вам, шановні колеги, проаналізувати свій досвід щодо проведення профілактично-просвітницької роботи з учнями та взяти участь у професійному конкурсі.




Звертаємо вашу увагу, колеги, на рубрики «Робоча ситуація» та «Запитання — відповідь». Якщо у вас є запитання, що стосуються як професійної діяльності, так і соціального захисту, на які ви хотіли б отримати вичерпні та компетентні відповіді, пишіть нам на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.

Нагадаємо, журнал «Практичний психолог: Школа» розповсюджується лише за передплатою. Оформити передплату на улюблене видання можна в будь-який зручний для вас спосіб. Передплачуючи ваше улюблене видання через інтернет-магазин, ви маєте можливість дізнатися про акції та подарунки Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку, а також скористатися послугою «Ретропередплата». Запрошуємо вас, шановні колеги, до спілкування у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу освітян України «Педрада». Долучайтеся до обговорення актуальних професійних питань.

Ми прагнемо зробити наш журнал максимально інформаційно насиченим, щоб він був для вас надійним помічником і в питаннях професійного зростання, і щодо соціального захисту. У планах редакції на 2014 рік — публікації нових, цікавих, актуальних матеріалів, статей, які висвітлюють практику роботи психологічної служби як вітчизняної, так і зарубіжної систем освіти. А отже, попереду в нас із вами багато пізнавального. Тож сподіваємося на плідну співпрацю!

Детальніше про зміст січневого числа журналу «Практичний психолог: Школа» читайте на порталі освітян України «Педрада».



Немає коментарів:

Дописати коментар