пʼятниця, 10 січня 2014 р.

Не встигли оформити передплату?



Не встигли передплатити улюблені видання МЦФЕР: Освіта в поштовому відділенні і думаєте, що нічого не можна вдіяти? Насправді це легко виправити!

Скористайтеся перевагами редакційної передплати та отримуйте Ваші фахові видання починаючи вже з січня 2014 року!

Ми старанно підготували для Вас найцікавіше у новому році! Недарма кажуть: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш».

Тематичний напрям «МЦФЕР:Освіта» вирішив зустріти 2014-й з натхненням та наснагою. Січневі випуски наших видань сповнені важливими роз’ясненнями, методичними порадами та рекомендаціями провідних фахівців.





Тож якщо Ви не встигли з передплатою на поштовому відділенні, але не бажаєте втрачати цінні матеріали перших випусків улюблених видань — передплата у редакції надасть Вам чудову можливість отримати їх навіть зараз. До того ж за значно приємнішою ціною! У редакції завжди найнижча ціна, адже ми працюємо без посередників.

Як оформити редакційну передплату?

Оформити передплату у редакції Ви можете дуже просто, зробивши замовлення за телефоном 0 (44) 586-56-06 або онлайн. У такий спосіб Ви отримаєте можливість не лише отримати улюблені видання починаючи вже з січневих номерів, а й значно заощадити власний час,  передплативши їх у зручний спосіб, використовуючи лише телефон чи комп’ютер.

Немає коментарів:

Дописати коментар