пʼятниця, 9 серпня 2013 р.

Професійний конкурс для практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів — тримаємо інтригу!

Шановні колеги!



На початку року редакція журналу "Практичний психолог: Школа" оголосила конкурс на тему "Підвищення психологічної культури педагогів". Перший конкурс щойно створеного видання було присвячено чи не найскладнішому аспекту в роботі фахівця.


Упродовж чотирьох місяців (з лютого по травень) ми отримали чимало робіт з усіх регіонів країни, робіт різних за формою, структурою та спрямованістю у висвітленні окремих аспектів в широкій проблемі підвищення психологічної культури педагогів. Різними були роботи і за змістовим наповненням та якістю оформлення, а тому і представляли діяльність практичного психолога по-різному.

Головою конкурсного журі журналу "Практичний психолог: Школа" стала Людмила Анатоліївна Терещенко — старший науковий співробітник лабораторії психології навчання імені І. О. Синиці Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, кандидат психологічних наук.


Хороший настрій конкурсного журі —
запорука легкої та продуктивної роботи.

На фото
(зліва направо): Лариса Іванівна Ільченко — керівник
напряму "МЦФЕР:Освіта", Тетяна Леонідівна Гурковська
головний редактор журналів, Людмила Анатоліївна Терещенко
голова конкурсного журі журналу "Практичний психолог: Школа"



Робота конкурсного журі тривала впродовж двох місяців.

Обговорення переваг роботи


Конкурсні роботи викликали гострі обговорення членів журі, в результаті чого було вироблено загальні вимоги до конкурсних робіт на майбутнє.

Зрештою,  журі конкурсу визначили  переможців та дипломантів!

Вердикт членів журі
Імена переможців та лауреатів конкурсу буде оголошено у вересневому числі журналу  "Практичний психолог: Школа", а також на блозі.



У роботі конкурсних журі також активну участь брали редактори-експерти журналів "Практичний психолог: Школа" та "Практичний психолог: Дитячий садок": Катерина Пронько та Ольга Близнюк.


Більш докладно читайте на освітянському порталі "Педрада"

Немає коментарів:

Дописати коментар