пʼятниця, 9 серпня 2013 р.

Професійний конкурс для практичних психологів дитячих садків — тримаємо інтригу!

Шановні колеги!


На початку року редакція журналу "Практичний психолог: Дитячий садок" оголосила конкурс на тему "Підвищення психологічної культури педагогів". Перший конкурс щойно створеного видання було присвячено чи не найскладнішому аспекту в роботі фахівця.





Світлана Олексіївна Ладивір — голова журі конкурсу 
"Підвищення психологічної культури педагогів" 
журналу "Практичний психолог: Дитячий садок",
Лариса Іванівна Ільченкокерівник напряму "МЦФЕР:Освіта" 
та Тетяна Леонідівна Гурковська
головний редактор журналу обговорюють роботу
претендента на перемогу







Упродовж чотирьох місяців (з лютого по травень) ми отримали чимало робіт з усіх регіонів країни, робіт різних за формою, структурою та спрямованістю у висвітленні окремих аспектів в широкій проблемі підвищення психологічної культури педагогів. Різними були роботи і за змістовим наповненням та якістю оформлення, а тому і представляли діяльність практичного психолога по-різному.


триває засідання...

Журі конкурсу журналу "Підвищення психологічної культури педагогів" "Практичний психолог: Дитячий садок" очолила Світлана Олексіїївна Ладивір   провідний науковий співробітник лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, кандидат психологічних наук. 

Детальне вивчення конкурсних робіт



Робота  конкурсного журі тривала впродовж двох місяців.

Конкурсні роботи викликали гострі обговорення членів журі, в результаті чого було вироблено загальні вимоги до конкурсних робіт на майбутнє.


Напрацювання рекомендацій


Та нарешті журі обох конкурсів визначили переможців та дипломантів!



Імена переможців та лауреатів конкурсів буде оголошено у вересневому числі журналу "Практичний психолог: Дитячий садок", а також на блозі.

Більш докладно читайте на освітянському порталі "Педрада"



Немає коментарів:

Дописати коментар