четвер, 28 січня 2016 р.

УВАГА, ВЕБІНАР: «Атестація педагогічних працівників у запитаннях і відповідях»



Тематичний напрям «МЦФЕР: Освіта» запрошує передплатників  взяти участь у черговому вебінарі.

Тема: «Атестація педагогічних працівників у запитаннях і відповідях».

Дата та час проведення: 25 лютого 2016 року об 11:00

Висвітлить тему головний спеціаліст відділу державно-громадського управління освітою Міністерства освіти і науки України ― Ольга МАЛИШЕВА.




У програмі вебінару:
  • атестація педагогів, які переходять з одних посад на інші, у яких була перерва в роботі на педагогічній посаді
  • порядок присвоєння педагогічних звань
  • вплив рівня освіти на отримання кваліфікаційної категорії
  • порядок позачергової атестації
  • атестація керівних кадрів
  • документальний супровід атестації


Взяти участь у вебінарі зможуть лише передплатники видань МЦФЕР: Освіта.

Для цього знадобиться код доступу, розміщений у перших випусках 2016 року КОЗА-ДИСКів та журналів «Практика управління закладом освіти», «Заступник директора школи», «Практика управління дошкільним закладом», «Вихователь-методист дошкільного закладу», «Методична скарбничка вихователя», «Музичний керівник». А також у журналі «Практичний психолог: Дитячий садок» № 2/2016 та газеті «Дошкілля.UA» № 3/2016.

Для участі у вебінарі 25 лютого перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої ПІБ, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Приєднатися».

Якщо ви бажаєте напередодні вебінару отримати нагадування з посиланням на вебінар на електронну пошту або заздалегідь поставити запитання лекторам, пройдіть легку реєстрацію.

Загалом протягом першого кварталу 2016 року буде проведено три вебінари для передплатників. Тож стежте за новинами на нашому порталі.

Важливо!

Для перегляду вебінару на вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.


Також аби уникнути проблем під час перегляду вебінару, можна пройти простий тест обладанння, що дасть змогу перевірити можливість використовувати функції порталу на комп'ютері.



Немає коментарів:

Дописати коментар