субота, 16 січня 2016 р.

Запрошуємо до участі у вебінарі


Шановні колеги!

Тематичний напрям «МЦФЕР: Освіта» запрошує передплатників взяти участь у вебінарі «Педагогіка розуміння як інструмент особистісного зростання»

Дата та час проведення: 9 лютого 2016 року о 13:30.

Лектори:
Наталія ГАВРИШ — доктор педагогічних наук
Тамара ПІРОЖЕНКО — доктор психологічних наук.

У програмі вебінару:
  • термінологічне поле
  • психологічний аспект розуміння
  • техніки та технології педагогіки розуміння
  • моделі педагогічного спілкування та їх результативність: як розмовляти з дітьми так, щоб тебе почули; як навчитися чути дітей






Взяти участь у вебінарі зможуть лише передплатники видань МЦФЕР: Освіта. Для цього знадобиться спеціальний код доступу. Його можна знайти на сторінках журналів видавцтва.

Для участі у вебінарі 9 лютого перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої ПІБ, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Приєднатися».

Якщо ви бажаєте у день проведення вебінару отримати нагадування з посиланням на вебінар на електронну пошту або заздалегідь поставити запитання лекторам, пройдіть легку реєстрацію.

Загалом протягом першого кварталу 2016 року буде проведено три вебінари для передплатників. Тож стежте за новинами на нашому блозі та порталі освітян України "Педрада".

Важливо!

Для перегляду вебінару на вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.

Також аби уникнути проблем під час перегляду вебінару, можна пройти простий тест обладанння, що дасть змогу перевірити можливість використовувати функції порталу на комп'ютері.



Немає коментарів:

Дописати коментар