вівторок, 5 січня 2016 р.

Зустрічайте січневе число журналу

Шановні колеги, щиро вітаю вас із Новим 2016 роком!

Новорічні свята, попри всі негаразди, вселяють віру в краще, дарують душевне тепло і щастя. Нехай цей дивовижний натхненний настрій буде з вами впродовж усього року — як в особистому житті, так і під час професійної діяльності.

Бажаю вам миру, злагоди, добра й любові в серці та навкруги! Хай новий рік подарує здійснення заповітних мрій, теплі зустрічі, приємні сюрпризи, сімейний затишок і добробут.




Новорічні свята повертають дорослих у дитинство, а дітям несуть захоплення й радість. Утім зимова погода і розваги потребують обачності та пильності від дорослих та малих. Якщо ж травма все ж сталася, необхідно подбати, аби вони не спричиняли ще й психологічного травмування дітей. Дорослі мають знати, як надати їм допомогу та підтримати у період реабілітації. Тож січневе число журналу висвітлює питання взаємозв’язку фізичного та психологічного здоров’я дітей.

Окрім цього, в журналі подано відповіді на «гарячі» запитання ваших колег — як професійних, так і щодо соціального захисту. Надалі, якщо у вас виникне ситуація, для розв’язання якої потрібна порада експерта, пишіть на адресу редакції — psyholog@mcfr.ua. Ми радо допоможемо вам.

Звертаємо вашу увагу, колеги, що перелік публікацій журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» у 2015 році розміщено на порталі освітян України «Педрада» та блозі редакції. Ознайомившись із ним, за необхідності ви можете оформити ретропередплату на ті числа журналу, які вас зацікавлять.


Детальніше про зміст січневого числа читайте на порталі "Педрада"




Немає коментарів:

Дописати коментар