понеділок, 12 січня 2015 р.

Зустрічайте нове число журналу "Практичний психолог: Школа"!!!

Шановні колеги!


Відкриваємо новий рік спілкування на сторінках фахового журналу. Протягом минулого року ми з вами розв’язували важливі робочі ситуації, знаходили відповіді на складні запитання, що виникали у вашій діяльності, розглядали різні аспекти організації діяльності психологічної служби в загальноосвітньому навчальному закладі, удосконалювали знання щодо надання психологічної допомоги дітям і дорослим, які пережили травмуючи події… Усього й не перелічити. Утім ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Зокрема, у січневому числі журналу пропонуємо вам ознайомитися з особливостями інтернет-практик підлітків і дорослих та специфікою роботи практичного психолога з дітьми, які зростають в дистантних сім’ях.

Початок нового року налаштовує нас на зміни, плани, мрії. Серед наших планів на 2015 рік — нові зустрічі з вами під час вебінарів, які розкриють актуальні теми в роботі практичного психолога системи освіти. Також обов’язково добиратимемо для вас професійні «цікавинки», ділитимемося перспективним досвідом. Окрім того, не забувайте спілкуватися з колегами та експертами на форумі порталу освітян України «Педрада», адже це — незамінний інформаційний ресурс під час розв’язання робочих ситуацій.

Детальніше про зміст січневого числа журналу «Практичний психолог: Школа» читайте на порталі освітян України «Педрада».


Шановні колеги, цікаві та корисні матеріали вже чекають тієї миті, коли потраплять на сторінки чергового числа журналу, а, отже, і до ваших рук.
Тож до зустрічі на сторінках вашого улюбленого фахового видання!



Немає коментарів:

Дописати коментар