пʼятниця, 28 листопада 2014 р.

Зустрічайте нове число журналу "Практичний психолог: Школа"!!!

Шановні колеги!


Ось і добігає кінця 2014 рік. Він був найтяжчим в історії незалежної України. Цьогорічні події на кілька десятиліть наперед визначили провідну проблему в роботі психологічної служби системи освіти — подолання наслідків психологічного травмування дітей і дорослих.

Однак за складних обставин відбувається акумулювання внутрішніх ресурсів людини та створення нових. Це стосується й практичних психологів та їхньої професійної діяльності. Наразі новим потужним ресурсом для фахівців є потреба у грунтовних знаннях щодо надання допомоги клієнтам, які пережили кризові ситуації. Якісне навчання у відповідному напрямі дає змогу розширити межі професійної компетентності практичних психологів та підвищує їхню відповідальність перед клієнтами та самими собою.

Журнал «Практичний психолог: Школа» також є своєрідним ресурсом у роботі практичного психолога загальноосвітнього навчального закладу. Фахівці редакції всіляко прагнуть допомогти вам, шановні колеги. От і в грудневому, останньому числі 2014 року, ми публікуємо статті, що висвітлюють як нагальні питання, зокрема допомоги дорослим, які пережили трагічні події, так і буденні питання, із якими стикаються під час навчально-виховного процесу в навчальному закладі. Адже інколи щоденні справи також потребують від фахівця уважного і ретельного ставлення. Тож скористайтеся роз’ясненнями, наданими експертами у традиційних рубриках журналу «Робоча ситуація» та «Запитання — відповідь».

Щоб наша співпраця тривала в наступному році, не забудьте передплатитижурнал «Практичний психолог: Школа». Якщо ви не встигли оформити передплату в поштовому відділенні — це можна зробити на порталі освітян України «Педрада». Так ви не залишитеся без професійної підтримки наступного року. Окрім того, на порталі матимете можливість дізнатися про акції та подарунки Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку.


Детальніше про зміст грудневого числа журналу «Практичний психолог: Школа» читайте на порталі освітян України «Педрада».


Немає коментарів:

Дописати коментар