середа, 12 листопада 2014 р.

Про провідну установу країни у сфері психології


Читачі блогу редакції та учасники числених вебінарів, які проводить тематичний напрям "МЦФЕР: Освіта" можуть уявити обсяги і якість роботи, яку виконують фахівці Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України.


Інститут психології є провідною установою в країні у сфері психології і саме Інститут став першою офіційною установою, що відповіла на виклики часу, відкривши Центр медико-психологічної допомоги населенню.

Ще у вересні місяці був відзнятий фільм про Інститут психології, його роботу, здобутки та плани. Тепер фільм є у вільному доступі, тож приємного перегляду, шановні колеги.

Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України — моя alma mater. В Інституті я пропрацювала 22 роки. За цей тривалий час змінювались посади, які я обіймала, але не змінним залишався підрозділ Інституту — усі 22 роки я працювала в лабораторії психології дошкільника. Тож з глибокою вдячністю і повагою ставлюся до  цієї установи, своїх колег — фахівців Інституту, що є справжніми професіоналами та його директора — Сергія Дмитровича Максименка, надзвичайної, активної, талановитої Людини, справжнього фахівця і чудового організатора.




Немає коментарів:

Дописати коментар