середа, 12 листопада 2014 р.

Зустрічайте нове число журналу "Практичний психолог: Дитячий садок"!!!

Шановні колеги!



Пам’ятаєте, що дорогу подолає лише той, хто йде? Це про вас, шановні колеги, тих, хто щодня підтримує, стимулює, мотивує і надихає дітей, їхніх батьків, педагогів. Тим паче, у тих складних обставинах, у яких ми всі опинилися. Тому ми бажаємо вам терпіння і витримки, наполегливості у професійному вдосконаленні та пошуках ефективних підходів до кожного, хто потребує вашої допомоги.

Фаховий журнал — ваш помічник і порадник — є саме тим ресурсом, який надає потрібну й адекватну інформацію щодо професійної діяльності, допомагає зробити її ефективною та ергономічною. Тож у листопадовому числі розглядаємо питання ризиків під час консультування у кризових умовах та збереження психологічного здоров’я фахівця. Окрім цього, висвітлюємо питання сімейного виховання, особистісної готовності практичного психолога до взаємодії з батьками та надання їм психологічної допомоги в сучасних соціокультурних умовах.

Нагадуємо, що на порталі освітян України «Педрада» ви можете переглянути відеозапис вебінару на тему «Соціально-психологічна допомога в сучасному соціокультурному контексті». Окрім того, ви маєте можливість долучитися до обговорення цього та інших актуальних питань професійної діяльності в «Клубі практичних психологів» на форумі порталу.

Звертаємо вашу увагу, колеги, на рубрику «Робоча ситуація». Опис ситуації, яка викликала у вас труднощі щодо її розв’язання, надсилайте на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам. Адже прагнемо зробити журнал максимально інформаційно насиченим, щоб він був для вас надійним помічником і в питаннях професійного зростання, і щодо соціального захисту.

Детальніше про зміст публікацій листопадового числа журналу "Практичний психолог: Дитячий садок" читайте на порталі освітян України "Педрада".


Немає коментарів:

Дописати коментар