четвер, 6 листопада 2014 р.

ІКТ — освітянам!

Тематичний напрям «МЦФЕР: Освіта» Цифрового видавництва МЦФЕР (Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку) запрошує вас, шановні колеги, взяти участь у Всеукраїнському соціальному проекті «ІКТ — освітянам!». Ознайомтеся докладніше з положенням про соціальний проект.

Мета соціального проекту — підвищення інформаційної та правової компетентностей керівників, заступників керівників, інших працівників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів України.

Під час практикумів тренери навчатимуть учасників використовувати електронні продукти та системи для розв’язання професійних завдань, оптимізації роботи з документами. Це сприятиме професійному розвитку освітян, підвищенню ефективності освітнього процесу та якості освіти в Україні.

Для того щоб взяти участь у проекті, достатньо заповнити і надіслати заявку на поштову адресу напряму «МЦФЕР: Освіта»: вул. М. Раскової, 11-А, а/с 170, Київ, 02660 або на електронну адресу: lilchenko@mcfr.com.ua.

Фінансове забезпечення проведення практикумів з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, електронних продуктів та систем, оплату праці тренерів, виготовлення презентаційних і роздаткових матеріалів здійснює Цифрове видавництво МЦФЕР.

Ознайомтеся з публікаціями про хід соціального проекту «ІКТ — освітянам!» на порталі освітян України «Педрада».



Немає коментарів:

Дописати коментар