четвер, 17 липня 2014 р.

Допомогти кожному: Кризовий медико-психологічний центр продовжує свою діяльність

Уже понад вісім місяців українці перебувають у стресовому стані. Це стосується навіть тих, хто лише стежить за новинами, не кажучи вже про безпосередніх учасників подій. Експерти стверджують: тривожність, відчуття безпорадності і провини, злість і страх є нормальними реакціями в подібній ситуації. Утім, ці симптоми сигналізують про потребу подбати про своє психічне і фізичне здоров’я, аби уникнути серйозних наслідків.






Фахівці Інституту психології ім. Г. С. Костюка не залишися осторонь страшних подій, що зараз відбуваються в Україні. За їхньою ініціативою було створено Кризовий центр медико-психологічної допомоги.




Основною сферою діяльності центру є надання безкоштовних, анонімних консультацій кожному, хто опинився у скрутній ситуації. Психологи центру гарантують надання професійних консультацій, анонімність і можливість отримати негайну допомогу незалежно від характеру проблеми і місця проживання клієнта. Фахівці центру регулярно виїжджають у зону проведення АТО, де надають психологічну допомогу постраждалим, а також проводять спеціальні навчання для волонтерів.


За змінами в роботі Кризового медико-психологічного центру Інституту психології імені Г. С. Костюка стежте на офіційній сторінці центру  у Facebook.


Сюжет про Кризовий медико-психологічний центр Інституту психології імені Г. С. Костюка та "Телефон довіри" на телеканалі "Культура" можна також переглянути тут .

Тож якщо ви опинилися в складній ситуації, не зволікайте, зверніться по фахову допомогу! Якщо ж ви знаєте тих, хто потребує психологічної допомоги, поінформуйте їх про діяльність Кризового медико-психологічного центру. Не варто залишатися зі стресом сам на сам!



Немає коментарів:

Дописати коментар