четвер, 10 жовтня 2013 р.

Читайте в жовтневому числі журналу "Практичний психолог: Дитячий садок"

Шановні колеги!


Традиційно в жовтні працівники освіти відзначають своє професійне свято. Тож, щиро вітаємо вас з Днем працівників освіти! Зазвичай це свято називають Днем учителя, а в кожного з нас є свій Учитель, який вивів на професійну стежину, допоміг осягнути тонкощі професії та перетворити манівці на широкий шлях фахівця. Кожен з нас пам’ятає своїх учителів і нам завжди (а не лише у свято) є за що їм дякувати. Тож бажаємо Вам, шановні колеги, гідно крокувати професійним шляхом. Зичимо творчої наснаги, наполегливості, професійного зростання, самореалізації та самовдосконалення, у чому, сподіваємося, допоможе наш журнал.

Жовтневе число журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» присвячено важливому і непростому питанню — індивідуалізації виховання і розвитку дітей у дитячому садку.


Звертаємо вашу увагу, колеги, що журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» розповсюджується лише за передплатою. Оформити її можна в будь-який зручний для вас спосіб: на освітянському порталі www.pedrada.com.ua, в інтернет-магазині www.shop.mcfr.com.ua чи традиційно — у поштовому відділенні.



Ознайомитися зі змістом інших номерів журналу «Практичний психолог: Школа», а також придбати потрібні для роботи номери ви можете на Порталі освітян України «Педрада».


Також запрошуємо до спілкування у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу «Педрада». Долучайтеся до конструктивного обговорення актуальних професійних питань. 

Немає коментарів:

Дописати коментар