середа, 23 квітня 2014 р.

Заходи до Дня практичного психолога

Здебільшого до Дня практичного психолога організовують якісь заходи різного рівня: від Міжнародних до регіональних і міських. Наприклад в Києві ще вчора розпочав свою роботу Всеукраїнський психологічний фестиваль "ПАРОСТОК". Його робота триватиме до кінця тижня. Усі охочі можуть долучитися до роботи його секцій та взяти участь у майстер-класах.


Науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи ІППО імені Бориса Грінченка запрошує практичних психологів і соціальних педагогів системи освіти міста Києва долучитися до роботи міської конференції "Використання інноваційних технологій в практичній роботі працівника психологічної служби".





Конференція відбудеться:
24 квітня 2014 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.
Початок о 10.00.
Програма конференції


Запрошуємо також, шановні колеги, поділитися досвідом того, як у вашому регіоні (місті, області, селищі) відмічають ваше професійне свято — День практичного психолога. А ще — поділіться своїми думками щодо того як би вам хотілося щоб це свято відзначали.
Свої роздуми і пропозиції залишайте в коментарях до цієї публікації або ж скористайтеся формою "Напишіть нам", яку розміщено зверху на правій полосі блогу.







Немає коментарів:

Дописати коментар