пʼятниця, 18 квітня 2014 р.

Зустрічайте квітневе число журналу "Практичний психолог: Дитячий садок"!!!


Робота практичного психолога потребує не лише грунтовних знань, уміння розуміти іншу людину, а і спокою власної душі. Саме задля збереження вашої душевної рівноваги працює редакція, допомагаючи вам у методичному забезпеченні професійної діяльності та її організації.


Квітневе число журналу висвітлює тему стендової інформації для психологічної просвіти. Із одного боку, стенд психологічної служби є буденною справою, а з другого, — має безліч нюансів щодо ефективного функціонування. Добираючи статті, ми прагнули якнайповніше висвітлити насамперед організаційні аспекти функціонування стенда. Також ми подбали про його інформаційне наповнення для різних категорій учасників освітнього процесу.

У пригоді вам стане і подарунок від редакції — диск, що містить пам’ятки, рекомендації та поради для педагогів і батьків щодо різних аспектів самовдосконалення, самоорганізації й основне — взаємодії з дитиною. Матеріали диска дадуть змогу практичному психологу грамотно організувати власну діяльність, що сприятиме його професійному зростанню.


Звертаємо вашу увагу, що журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» розповсюджується лише за передплатою. Не забудьте оформити передплату на другий квартал поточного року. Зробити це можна в будь-який зручний для вас спосіб. Передплачуючи видання через наш інтернет-магазин, ви маєте можливість дізнатися про акції та подарунки Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку.

Детальніше про зміст публікацій квітневого числа журналу "Практичний психолог: Дитячий садок" читайте на порталі освітян України "Педрада".



Немає коментарів:

Дописати коментар