четвер, 3 квітня 2014 р.

Зустрічайте квітневе число журналу "Практичний психолог: Школа"!

Шановні колеги!


Робота практичного психолога потребує не лише грунтовних знань, уміння розуміти іншу людину, а і спокою власної душі. Саме задля збереження вашої душевної рівноваги працює редакція, допомагаючи вам у методичному забезпеченні професійної діяльності та її організації.

Квітневе число журналу висвітлює тему стендової інформації для психологічної просвіти. Із одного боку, стенд психологічної служби є буденною справою, а з другого, — має безліч нюансів щодо ефективного функціонування. Добираючи статті, ми прагнули якнайповніше висвітлити насамперед організаційні аспекти створення стенда. Також ми подбали про його інформаційне наповнення для різних категорій учасників навчально-виховного процесу.

Психологічна просвіта практичного психолога є чинником формування психологічної компетентності дітей, їхніх батьків і педагогів. Цей напрям діяльності спрямований на залучення дорослих до опанування психологічних знань, ознайомлення їх з основними закономірностями й умовами психічного розвитку дитини і надання їм допомоги щодо організації навчально-виховного процесу, ураховуючи вікові й індивідуально-психологічні особливості кожної дитини. Щодо просвітницької роботи з дітьми, то вона пропонує варіанти розвитку подій, а не лише розв’язання певної ситуації. Актуальність психологічної просвіти полягає в тому, що будь-якій проблемі легше запобігти, аніж потім її розв’язати.

У пригоді вам стане і подарунок від редакції — диск, що містить пам’ятки, рекомендації та поради для педагогів і батьків щодо різних аспектів самовдосконалення, самоорганізації й основне — взаємодії з дитиною. Матеріали диска дадуть змогу практичному психологу грамотно організувати власну діяльність, що сприятиме його професійному зростанню.

Звертаємо вашу увагу, що журнал «Практичний психолог: Школа» розповсюджується лише за передплатою. Оформити передплату на другий квартал поточного року можна в редакції. Передплачуючи видання через наш інтернет-магазин, ви маєте можливість дізнатися про акції та подарунки Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку.


Детальніше про зміст квітневого числа журналу «Практичний психолог: Школа» читайте на порталі освітян України «Педрада».


Немає коментарів:

Дописати коментар