вівторок, 17 грудня 2013 р.

Зустрічайте грудневе число журналу «Практичний психолог: Дитячий садок»!

Шановні колеги!


 Грудень зустрічає нас яскравим хороводом свят. Вони повертають дорослих у дитинство, а дітям несуть захоплення, радість і впевненість у батьківській любові — щирій і безкорисливій. Щоб вирости щасливою, впевненою у собі, дитина передусім має знати, що її люблять, приймають такою, як вона є: з усіма її примхами та недоліками. Їй надзвичайно важливо усвідомлювати, що люблять її не «за щось», а «незважаючи ні на що»! Лише таке ставлення дорослих допомагає дитині виростити крила віри в себе і оточення.

Зазвичай напередодні новорічних свят ми подумки повертаємося у рік, що минає, усвідомлюємо досвід, який він нам подарував. Це час примирення з близькими, рідними, друзями, а насамперед із самим собою. Саме тому грудень — найдивовижніший місяць року. Він здатний викликати розмаїття позитивних емоцій та легко створити святковий та натхнений настрій. У переддень Нового року щиро бажаємо вам, шановні колеги, чарівних очікувань, здійснення заповітних мрій, теплих зустрічей та приємних сюрпризів!

Можливо саме таким приємним і неочікуваним сюрпризом стане ваша зустріч із колегами з міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області. Їхня психологічна служба має свої цікавинки: вона організована за інтегрованою моделлю роботи, напрацювала багатий досвід, яким практичні психологи дитячих садків міста щиро діляться з усіма колегами на шпальтах грудневого числа журналу. Упевнені, що їхні професійні надбання, об’єднані темою грудневого числа «Плекаємо особистість дитини: психологічий аспект», стануть вам у пригоді.

Звертаємо вашу увагу, колеги, на рубрику «Запитання — відповідь». Якщо у вас є запитання, що стосуються як професійної діяльності, так і соціального захисту, на які ви хотіли б отримати вичерпні та компетентні відповіді, пишіть нам на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.

Нагадаємо, журнал «Практичний психолог: Школа» розповсюджується лише за передплатою. Оформити передплату на улюблене видання на наступний рік можна в будь-який зручний для вас спосіб: у поштовому відділенні, на порталі освітян України www.pedrada.com.ua або в інтернет-магазині www.shop.mcfr.com.ua.

Тож до зустрічі в Новому році!




Немає коментарів:

Дописати коментар