середа, 4 грудня 2013 р.

Зустрічайте грудневе число журналу «Практичний психолог: Школа»!

Шановні колеги!



Грудень зустрічає нас яскравим хороводом свят. Вони повертають дорослих у дитинство, а дітям несуть захоплення, радість і впевненість у батьківській любові — щирій і безкорисливій.

Зазвичай напередодні новорічних свят ми подумки повертаємося у рік, що минає, усвідомлюємо досвід, який він нам подарував. Це час примирення з близькими, рідними, друзями, а насамперед із самим собою. Саме тому грудень — це найдивовижніший місяць року. Адже він здатний викликати розмаїття позитивних емоцій та легко перетворити настрій на святковий, натхнений. У переддень Нового року щиро бажаємо вам, шановні колеги, чарівних очікувань, здійснення заповітних мрій, теплих зустрічей та приємних сюрпризів.

Можливо, невипадковою є і тема грудневого числа журналу: «Позитивне прийняття дитини». Щоб вирости щасливою, впевненою у собі, дитина передусім має знати, що її люблять, приймають такою, як вона є: з усіма примхами та недоліками. Їй надзвичайно важливо усвідомлювати, що люблять її не «за щось», а «незважаючи ні на що»! Лише таке ставлення дорослих допомагає дитині виростити крила віри в себе й оточення.
Упевнені, що матеріали грудневого числа, які висвітлюють питання медіа-соціалізації дітей, організації профорієнтаційної роботи в ігровому форматі, профілактики стресів у педагогічній праці тощо, стануть вам у пригоді.

Звертаємо вашу увагу, колеги, на рубрику «Запитання — відповідь». Якщо у вас є запитання, що стосуються як професійної діяльності, так і соціального захисту, на які ви хотіли б отримати вичерпні та компетентні відповіді, пишіть нам на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.

Нагадаємо, журнал «Практичний психолог: Школа» розповсюджується лише за передплатою. Оформити передплату на улюблене видання на наступний рік можна в будь-який зручний для вас спосіб: традиційно — у поштовому відділенні — чи в електронний спосіб — на порталі освітян України www.pedrada.com.ua, в інтернет-магазині www.shop.mcfr.com.ua

Тож до зустрічі в Новому році!

Детальніше про зміст грудневого числа журналу «Практичний психолог: Школа» читайте на порталі освітян України «Педрада».



Немає коментарів:

Дописати коментар