пʼятниця, 1 листопада 2013 р.

Читайте у листопадовому числі журналу «Практичний психолог: Школа»

Шановні колеги!


Перед кожним із нас рано чи пізно постає питання, ким бути. Це питання надзвичайно важливе, адже від його розв’язання залежить якість життя людини, її задоволеність власним вибором, успішність в обраній професійній діяльності, настрій, упевненість, світовідчуття і світобачення, взаємини з близькими і колегами. Вдалий професійний вибір розширює особистісні горизонти, надихає людину на нові звершення.


Отож, листопадове число журналу «Практичний психолог: Школа» присвячено складному і такому трепетному для кожного питанню вибору майбутньої професії. Профорієнтаційний напрям роботи практичного психолога є багатоаспектним. І одним із аспектів, що визначають ефективність профорієнтаційної роботи, є особиста професійна успішність фахівця. Тому питання іміджу психологічної служби навчального закладу є надзвичайно важливим.


Ознайомитися зі змістом попередніх чисел журналу "Практичний психолог: Школа" ви можете на порталі освітян України "Педрада".


Звертаємо вашу увагу, колеги, якщо у вас є запитання, що стосуються як професійної діяльності, так і соціального захисту, на які ви хотіли б отримати вичерпні та компетентні відповіді, пишіть нам на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.

Нагадаємо, журнал «Практичний психолог: Школа» розповсюджується лише за передплатою. Якщо ви не встигли оформити передплату, або хочете придбати попередні числа журналів скористайтеся послугами редакційної передплати, де можна оформити і ретропередплату. А на наступний рік оформити передплату на улюблене видання можна в будь-який зручний для вас спосіб: на порталі освітян України www.pedrada.com.ua, в інтернет-магазині www.shop.mcfr.com.ua чи традиційно — у поштовому відділенні.

Також запрошуємо до спілкування у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу освітян України «Педрада». Долучайтесь до обговорення актуальних професійних питань.

Детальніше про нове число журналу "Практичний психолог: Школа" читайте на порталі освітян України «Педрада».

Немає коментарів:

Дописати коментар