пʼятниця, 15 листопада 2013 р.

Читайте у листопадовому числі журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» № 11/2013!

Шановні колеги!

Цьогорічна осінь подарувала чимало чудових і натхненних зустрічей із вами. Спілкування з однодумцями завжди сповнює враженнями та емоціями, що переростають в ідеї, плани співпраці тощо. Такі ідеї та плани реалізовуватимемо на сторінках журналу, даруючи вам «зустрічі» з колегами, збагачуючи ваш досвід, полегшуючи професійне життя, надаючи допомогу під час розв’язання робочих питань.

От і листопадове число журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» ми прагнули створити цікавим та якомога кориснішим для вас.

Тема листопадового числа — пізнавальний розвиток дітей дошкільного віку. Пізнавальний розвиток завжди був у центрі уваги дорослих, проте особливості його становлення, врахування їх в освітньому процесі дошкільного навчального закладу для багатьох і досі є незбагненними. Тож запрошуємо вас ознайомитися з поглядами психологів-науковців на процес пізнавального розвитку, тонкощами його ефективної організації та досвідом роботи практичних психологів щодо вивчення розвитку пізнавальних процесів у дошкільників.

Пізнавальний розвиток дітей не є відокремленим процесом. Його якість залежить і від впливів медіа-середовища, і від особливостей взаємодії колективу дитячого садка з сім’ями дошкільників, і від організації освітнього процесу в дошкільному навчальному закладі. І всім цим має опікуватися практичний психолог, організовуючи просвітницькі та психопрофілактичні заходи з батьками і педагогами.

Звертаємо вашу увагу, колеги, на рубрики «Робоча ситуація» та «Запитання — відповідь». Якщо у вас є запитання, що стосуються як професійної діяльності, так і соціального захисту, на які ви хотіли б отримати вичерпні та компетентні відповіді, пишіть нам на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.

Нагадаємо, журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» розповсюджується лише за передплатою. На наступний рік оформити передплату на улюблене видання можна в будь-який зручний для вас спосіб: на порталі освітян України www.pedrada.com.ua, в інтернет-магазині www.shop.mcfr.com.ua чи традиційно — у поштовому відділенні. Але зважте, що передплачувати журнал у редакції вигідніше, адже ціни на видання в редакції гарантовано найнижчі. Передплачуючи ваше улюблене видання через інтернет-магазин, ви маєте можливість дізнатися про акції та подарунки Видавничого дому МЦФЕР–Україна.

Також запрошуємо до спілкування у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу освітян України «Педрада». Долучайтесь до обговорення актуальних професійних питань.

Детальніше про листопадове число журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» — на порталі освітян України «Педрада».


Немає коментарів:

Дописати коментар