середа, 18 вересня 2013 р.

Читайте у вересневому числі журналу «Практичний психолог: Дитячий садок»

Шановні колеги!


Вересневе число висвітлює тему адаптації молодого спеціаліста до професійної діяльності, умов навчального закладу. Роботу щодо цього практичному психологу дуже складно спланувати, адже йому ще невідомі індивідуальні особливості педагога, який розпочинатиме свій трудовий шлях: його погляди на професію, ставлення до дітей тощо. Отже, спершу практичний психолог має познайомитися з молодим спеціалістом як особистістю та професіоналом. Тож на сторінках журналу ви знайдете публікації щодо діагностичного аспекту психологічного супроводу адаптації молодого спеціаліста та варіанту побудови подальшої корекційної роботи з ним.

Тонкощі оволодіння ораторським мистецтвом, уміння «тримати» аудиторію — це важливі та актуальні питання не лише для молодих спеціалістів, а й для всіх педагогічних працівників.

Супроводу індивідуального розвитку потребує кожна дитина, а питання її здоров’я мають бути пріоритетними для працівників дитячого садка. Переконані, що інформація щодо особливостей формування харчової поведінки в дошкільному дитинстві й інші аспекти роботи практичного психолога, стануть вам, шановні читачі, у пригоді.

Провідною темою вересневого числа журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» є адаптація молодого спеціаліста. Докладніше зі змістом номеру ви можете ознайомитися на порталі освітян України «Педрада»

Якщо у вас виникли ситуації, щодо розв’язання яких ви хотіли б порадитися та отримати кваліфіковану допомогу, пишіть нам на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua. Ми охоче допоможемо вам, надавши вичерпні та компетентні відповіді.

Звертаємо вашу увагу, колеги, що журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» розповсюджується лише за передплатою. Оформити її можна в будь-який зручний для вас спосіб: на освітянському порталі www.pedrada.com.ua, в інтернет-магазині www.shop.mcfr.com.ua чи традиційно — у поштовому відділенні.

Ознайомитися зі змістом інших номерів журналу «Практичний психолог: Дитячий садок», а також придбати потрібні для роботи номери ви можете на Порталі освітян України «Педрада».

Також запрошуємо до спілкування у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу «Педрада». Долучайтеся до конструктивного обговорення актуальних професійних питань.


Немає коментарів:

Дописати коментар