пʼятниця, 27 листопада 2015 р.

Завжди раді допомогти колегам

Роботу своїх вихователів представляють
найменші учасники семінару
25 листопада відбувся семінар для фахівців Оболонського району м. Києва "Особливості сенсорного розвитку дітей раннього віку та методична роботи щодо його забезпечення"

Дошкільники-кияни час від часу запрошують головних редакторів Цифрового видавництва МЦФЕР представити свою думку з приводу певного питання. Зокрема до головного редактора журналу "Практичний психолог: Дитячий садок" Гурковської Тетяни Леонідівни, з огляду на її більш як двадцятирічний стаж роботи науковцем Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України, звертаються по допомогу щодо психології дітей раннього та дошкільного віку та психології педагогічної взаємодії дорослих з дитиною.






От і цього разу відбулася зустрічі з вихователями груп раннього віку, методистами та психологами Оболонського району м. Києва. 25 листопада на базі 436 дитячого садка учасники семінару обговорювали питання сенсорного розвитку дітей раннього віку.


Окрім питань, передбачених планом семінару головний редактор журналу представила лінійку видань для педагогів-"дошкільників" цифрового видавництва МЦФЕР. Найбільший захват викликав доробок фахівців Оболонського, опублікований у цих виданнях.

Методист з дошкільного виховання Оболонського НМЦ
Степанишина Наталія Вікторівна знайомиться зі статею
Литвин Інни Василівни, практичного психолога днз №613,
що опублікована в листопадовому числі журналу
"Практичний психолог: Дитячий садок"


У Цифровому видавництві МЦФЕР посади головних редакторів здебільшого обіймають висококваліфіковані фахівці у відповідній галузі, які щиро діляться своїм досвідом і знаннями з колегами.

Тож до зустрічі, шановні колеги!




Немає коментарів:

Дописати коментар