понеділок, 16 листопада 2015 р.

Зустрічайте листопадове число журналу

Цьогорічна осінь уже тривалий час тішить нас теплом та яскравими барвами, розбурхуючи уяву дітей.

Дитяча уява потребує найтурботливішого ставлення з боку дорослих. Адже вона може не лише зобразити у свідомості дитини найяскравіші та чудернацькі світи, а й стерти їх, підтримавши дитячі страхи. Тож завдання батьків і педагогів — усіляко плекати уяву дитини і в жодному разі не провокувати її на створення негативних образів.

Саме питанням розвитку уяви в дошкільному віці ми присвятили листопадове число журналу. У його публікаціях також розглядаємо питання поведінкових проявів дитини. «Незручна» поведінка дитини — повільність чи істерика, або харчові вподобання — не раптом і з нічого. Без сумніву, кожний специфічний прояв поведінки дитини має свої причини. І дорослі мають розуміти поведінку дитини, «читати» її та вміти передбачати наслідки тих чи тих своїх дій, слів, або ж навіть інтонацій, аби не загострювати негативні поведінкові прояви дитини.




Нагадаємо, що журнал ««Практичний психолог: Дитячий садок»» містить кілька інтерактивних рубрик, зокрема це «Робоча ситуація» та «Запитання — відповідь». У професійному житті кожного з нас виникають ситуації, під час розв’язання яких дуже потрібна допомога колеги чи консультація юриста, фахівця профспілкової організації тощо. Кваліфікований аналіз складних робочих ситуацій та компетентні відповіді експертів допоможуть вам, шановні колеги, у професійному та соціальному житті. Тож запрошуємо й надалі користуватися нагодою отримати вичерпні відповіді експертів на різні запитання, які ставить перед вами життя.

Пишіть нам на електронну адресу журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» — psyholog@mcfr.ua. Окрім цього, завітайте на форум порталу освітян України «Педрада» за адресою pedrada.com.ua, де ви зможете долучитися до обговорення гарячих тем освітньої галузі і психологічної практики та отримати фахову методичну підтримку.

Детальніше про зміст листопадового числа журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» читайте на порталі освітян України «Педрада».






Із повагою
головний редактор Тетяна Гурковська

Немає коментарів:

Дописати коментар