понеділок, 17 лютого 2014 р.

До уваги охочих взяти участь у конкурсах!

Звертаємо вашу увагу на те, що 15 січня 2014 року розпочався конкурс серед практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів «Профілактично-просвітницька робота з учнями», а також з 25 січня - конкурс серед практичних психологів дошкільних навчальних закладів «Психологічний супровід становлення вікових новоутворень у дошкільника». З положеннями обраного конкурсу ви можете познайомитися, перейшовши за відповідним посиланням.

Відтепер конкурсанти матимуть змогу зареєструватися для участі в конкурсі на сайтах, які ми створили спеціально для цього, і надати свої матеріали, заповнивши заявку на участь в електронному вигляді.






Редакція журналів вже отримала декілька заявок, проте стикнулися з проблемою: коли учасник заповнивши заявку не додає файли своєї конкурсної роботи. Тож ми не маємо фактично роботи і розглядати конкурсній комісії нема чого.

Тому ми вирішили ще раз звернути вашу увагу на особливості реєстрації на сайті обраного вами конкурсу: сайт конкурсу журналу "Практичний психолог: Школа", сайт конкурсу журналу "Практичний психолог: Дитячий садок"

Реєстрація на сайті

Для подання заявки спочатку необхідно бути зареєстрованим на сайті конкурсу або на будь-якому ресурсі МЦФЕР: Інтернет-магазин, портал «Педрада» тощо. Перелік усіх сайтів компанії: Гаряча Лінія Кадровика, Головбух 24, Медична справа, Служба охорони праці.

Якщо ви ще не зареєструвалися на жодному з наших ресурсів, можете зробити це на сайті конкурсу. Для цього вам необхідно вказати ваше ім’я, прізвище та по батькові, вашу електронну адресу, місце роботи та посаду. Лише зареєструвавшись, ви матимете змогу додавати заявки на участь у конкурсі.

На сторінці додавання заявок вам необхідно буде заповнити такі поля.

Назва авторської розробки.

Автор авторської розробки. Якщо авторів кілька, тисніть «Додати ще автора» та заповнюйте наступні поля.

Шановні автори, ви також можете завантажити і ваші фото. Оберіть ваше улюблене вдале фото. Бажано відкадрувати та підготувати його. Допустимі формати для завантаження: якщо у вас кілька фото, просто об’єднайте їх у архів та завантажте архів-файл у форматі zip або rar.

У полі «Інформація про авторів» обов’язково вкажіть посаду автора, місце роботи та проживання (місто, область). Дайте коротку творчу довідку про автора(-ів). Коротко розкажіть про підготовку роботи та про сам процес проведення заходу. Ми хотіли б дізнатися про вас більше.

Далі просимо вас вказати, які файли вашої роботи ви готові надати. У вас можуть бути текстові та графічні (фото, ілюстрації, схеми) матеріали. Обираючи відповідні пункти, вкажіть, які саме матеріали можете надати: текстові, графічні та чи можете завантажити відео.

Тож натискайте «Продовжити» і завантажуйте файли конкурсної роботи

Файлів може бути кілька. Для того щоб додати ще один файл, натисніть «додати ще файл».

Вимоги до завантажуваних файлів

Текстові матеріали можуть бути у будь-якому зручному форматі. Перелік допустимих форматів для завантаження: .doc, .docx, .txt, .rtf, .ppt, .pptx, .xlsx, .xls, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .pdf, .odt, .ods, .vsd, .zip, .rar.

Графічні матеріали. Перелік допустимих форматів для завантаження: .doc, .docx, .txt, .rtf, .ppt, .pptx, .xlsx, .xls, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .pdf, .odt, .ods, .vsd, .zip, .rar.

Бажано, щоб розмір файлу не перевищував 500 мб.

Ви можете завантажити ваші файли у файлообмінник та надати посилання на нього в останньому текстовому полі. У цьому полі за потреби додайте ваші коментарі до поданої постановки.

З усіх питань щодо підготовки роботи та додавання конкурсних постановок консультуйтеся на форумі. Для цього спеціально створено відповідні теми:



Тож бажаємо успіхів!






Немає коментарів:

Дописати коментар