пʼятниця, 14 лютого 2014 р.

Не втрачайте відчуття закоханості!



Сьогодні "День закоханих".

Європа святкує кілька сотріч, а ми лише кілька десятків років.

Інтернет майорить історіями правдивими і міфічними про виникнення свята і про особливості його святкування, до яких і ми додали свою частку.

Закоханість - сильне позитивно забарвлене почуття (комплекс почуттів), спрямоване на іншу людину, а інколи і на не живий об'єкт чи ідею.




На думку психологів, закоханість супроводжується звуженням свідомості, наслідком чого може бути перекручена оцінка об'єкта закоханості. Закоханий закриває очі на недоліки коханої людини і на протиріччя, що виникають у відносинах з ним, в той час як його позитивні якості і позитивний досвід взаємодії набувають особливу цінність.

Закоханість — це завжди індивідуальний вибір (навіть якщо вона приходить десятий раз(!), палкий та вимагаючий; це маленький феєрверк, яким освітлюється все наше повсякденне існування. Закоханість — радше шлях, який завжди вивищує людину.

Закоханість має свою неповторну «історію», свій унікальний «час», у якому присутні такі специфічні риси, які не притаманні жодному з екзистенціалів чи феноменів людського існування. Закоханість має свій особливий «шарм», «смак», який не сплутаєш ні з чим.

Шановні колеги, бажаємо, щоб ви завжди почувалися закоханими!
Бережіть закоханість у своєму серці!





Немає коментарів:

Дописати коментар