вівторок, 30 жовтня 2012 р.

Початок історії



       Незважаючи на те, що журнали "Практичний психолог: Дитячий садок" і "Практичний психолог: Школа" з'явились нещодавно, вони вже мають певну історію.

       Найпершими з виданнями познайомилися практичні психологи дитячих садків і шкіл м. Рівне на Серпневій конференції педагогічних працівників міста.

       Наступними з нашими виданнями познайомилися практичні психологи м. Києва. Вони отримали презентаційні числа журналів під час установчої конференції психологічної служби міста на початку вересня. Мій виступ було включено в порядок денний, а після закінчення доповіді наші видання привітали оплесками.

          Далі була Біла Церква та вся Київська область. Презентаційні числа журналів практичні психологи Київщини отримали напередодні Дня Дошкілля. З одного боку це було доволі символічно, а з іншого ― видавництво МЦФЕР привітало практичним подарунком всіх практичних психологів системи освіти Київської області.

       В середині жовтня на Всеукраїнському науково-практичному семінарі в м. Кіровоград наші видання отримали методисти ОІППО всіх областей, а в м. Миколаїв, скориставшись нагодою провели презентацію наших видань, за що Тетяні Іванівні Вареник окрема подяка.

       Перші схвальні відгуки, які ми отримуємо і особисто під час певних заходів, і в телефонному чи електронному режимах, є гарним стимулом для подальшої творчої роботи.

       Дякуємо вам, шановні колеги, за високу оцінку наших первістків та запрошуємо до обговорення, яке проходить у Клубі практичних психологів на освітянському порталі Педрада.




Немає коментарів:

Дописати коментар