пʼятниця, 20 травня 2016 р.

Влітку відбудеться Всеукраїнський освітній форум працівників дошкільної освіти «Простір GROW UP»

15-17 червня 2016 року відбудеться Всеукраїнський освітній форум працівників дошкільної освіти «Простір GROW UP».

Захід проводитиме МОН України за ініціативою ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» і кафедри дошкільної освіти Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти Бердянського державного педагогічного університету .

Метою заходу є сприяння професійному навчанню, обміну досвідом, забезпечення співпраці науковців і практиків з різних регіонів України.





До участі запрошують спеціалістів з питань дошкільної освіти департаментів (управлінь) освіти і науки (молоді та спорту) обласних, Київської міської державних адміністрацій, членів Асоціації працівників дошкільної освіти (всього — не більше трьох представників регіону).

У програмі форуму заплановано обговорення таких питань, як стратегічні напрями діяльності керівника навчального закладу; модернізація та підвищення конкурентоспроможності навчального закладу; розвиток мислення дітей дошкільного віку у процесі формування елементарних математичних уявлень; прийоми зняття психологічного напруження під час навчальної діяльності; методи арт-терапії у роботі з дітьми з особливими потребами; інформаційно-комунікаційні технології в діяльності керівника.

Форум відбудеться за адресою: м. Бердянськ, вул. Горького, 19, Бердянський державний педагогічний університет.

Більше інформації можна дізнатися за тел.: 0 6153 7 32 92

З програмою освытнього форуму можна ознайомитися, перейшовши за посиланням



Немає коментарів:

Дописати коментар