четвер, 19 травня 2016 р.

Літня школа для дорослих — 2016


Цьогоріч з 13 по 17 червня освітяни матимуть змогу долучитися до Всеукраїнського проблемного науково-практичного семінару «Світ дитинства: збереження дитячої субкультури та якість освіти», який проходитиме у Запоріжжі. 

Організатори: кафедра дошкільної освіти КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» спільно з МОН України, Інститутом модернізації змісту освіти, Департаментом освіти і науки Запорізької ОДА, ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти».




Метою заходу є підтримка ініціативи Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної громадсько-державної програми «Освіта дорослих в Україні» й формування життєвої необхідності дорослих громадян у постійному вдосконаленні власної освіти впродовж усього життя, а також вирішення актуальних проблем освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах.

Освітяни обговорять такі питання: нормативно-правове забезпечення діяльності дошкільної ланки освіти дитяча субкультура: методологічні засади та практичні підходи щодо її збереження «Steam-освіта»: наукові засади та шляхи реалізації фізкультурно-оздоровча робота з дошкільниками розвиток лінгвориторичних умінь дитини художньо-творчий розвиток дитини соціо-ігровий підхід у соціально-емоційному розвитку дошкільника

Форми роботи на семінарі: лекції, практичні заняття, тренінги, ділові ігри, майстер-класи, флеш-моб тощо.

Для участі у семінарі запрошуються: головні спеціалісти з дошкільної освіти ОДА; викладачі вищих навчальних закладів; викладачі і методисти інститутів післядипломної педагогічної освіти; методисти районних та міських управлінь/відділів освіти, РМК, НМЦ, дошкільних навчальних закладів.

Місце проведення семінару — КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.
Реєстрація учасників — 13 червня 2016 року з 8.00 до 09.45 за адресою: м. Запоріжжя, пр-т. Соборний, 145-а., кімната №205.
Початок роботи — 10.00.
По закінченні школи слухачі отримують сертифікат участі, що надає перевагу під час позачергової атестації педагогів дошкільних навчальних закладів.
Навчання під час семінару безплатне.
Заявки на участь надсилати за електронною адресою: letozp2016@ukr.net.
За довідками звертатися за телефоном у м. Запоріжжі: 0 612 36 30 94, 0 612 33 40 02, 097 521 54 93 — кафедра дошкільної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
Координатори семінару: старші викладачі кафедри дошкільної освіти Зеля Павлівна ДОРОШЕНКО і Ніна Василівна ПОГРІБНЯК.


Немає коментарів:

Дописати коментар