середа, 23 грудня 2015 р.

Дбаємо про свій розвиток самостійно — здобуваємо гранти


Одним із завдань діяльності Всеукраїнської громадської організації "Асоціація працівників дошкільної освіти" є стимулювання до навчання та розвитку членів Асоціації.

Тож, на блозі Асоціації з’явилась підбірка грантів, актуальних саме для освітян.

Пропонуємо ознайомитися з ними та проявити себе якнайкраще.

Бажаємо наснаги та успіхів.




Шановні колеги! Під лежачий камінь вода не тече, настав час активності! Ми зібрали для Вас найцікавіші та найактуальніші на даний момент гранти, у яких можуть взять участь працівники дошкільної освіти, члени Асоціації та цілі місцеві осередки нашої організації.

Конкурс серед педагогів «Сталий розвиток – наш вибір» - заявки на участь приймаються до 15.01.2016
Більш детально про ідею "Сталого розвитку" можна ознайомитися на порталі всіх освітян України "Педрада", перейшовши з посиланням.

Конкурс малих грантів мережі Громадські ініціативи України - заявки на участь приймаються до 25.01.2016

«Монсанто Україна» оголошує конкурс соціальних проектів «Україна-житниця майбутнього» - заявки на участь приймаються до 24.12.2015

Гранти у межах програми GIZ зі зміцнення спроможності територіальних громад до прийняття ВПО - конкурс актуальний для членів Асоціації з Запорізької області, переможці можуть отримати від проекту допомогу у реалізації малих інфраструктурних заходів та ремонту приміщень ДНЗ, заявки на участь приймаються до 18.01.2016

Зацікавились? Звертайтесь з пропозиціями на емейл mlugovaya@mcfr.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар