пʼятниця, 18 грудня 2015 р.

Вебінари для передплатників видань МЦФЕР: Освіта


Тематичний напрям «МЦФЕР: Освіта» на знак вдячностісвоїм передплатникам та з метою надання їм ще більшої фахової підтримки і допомоги вирішив у 2016 році провести для них 9 безоплатних фахових вебінарів.

Відкриє серію 2016 року січневий вебінар на тему «Педагогіка розуміння як інструмент безконфліктної взаємодії». Цікавим він буде всім педагогічним працівникам дошкільних навчальних закладів: вихователям, вихователям-методистам, практичним психологам, музичним керівникам тощо.




У лютому відбудеться спільний для педагогічних працівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів вебінар на тему «Атестація педагогічних працівників у запитаннях і відповідях».

Завершить перший квартал вебінар для керівників та медичних сестер дошкільних навчальних закладів «Примірне двотижневе меню: нюанси складання».

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРАХ

Взяти участь у вебінарах зможуть лише передплатники періодичних видань МЦФЕР: Освіта. Для цього необхідно оформити передплату на І півріччя або весь 2016 рік. Код доступу до вебінарів шукайте у випусках наступного року.

Щоб долучитися до кола передплатників видань МЦФЕР: Освіта замовляйте видання онлайн або за номером 0 44 586 56 06


Тож до зустрічі онлайн,
шановні колеги




Немає коментарів:

Дописати коментар