середа, 9 грудня 2015 р.

Відкриті публікації на порталі "Педрада"


 Шановні колеги, нагадуємо, що на порталі освітян України "Педрада" розміщено цілий ряд публікацій видань напряму "Освіта" Цифрового видавництва МЦФЕР у вільному доступі.


Тут є і найцікавіші, і найактуальніші для кожної категорії педагогічних працівників. Зокрема звертаємо Вашу увагу на таку відкриту публікацію "Уряд дав «зелену вулицю» передплаті періодичних видань!"

У публікації розказано, як передплатити професійне видання в поточному році на наступний рік і як відобразити це в обліку. Адже працівникам навчального закладу потрібен навігатор для управлінської та методичної діяльності, розв’язання робочих ситуацій. Найліпше задовольнить ці потреби комплект професійних видань Цифрового видавництва МЦФЕР «Зразковий дошкільний заклад». До цього комплекту також входить і журнал "Практичний психолог: Дитячий садок". Тож навчальний заклад має поспішити, адже тепер у нього є повне право оформити передплату професійних періодичних видань на 2016 рік



...
Нещодавно набула чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. № 117» від 18.11.2015 № 946. Із назви документа, та й із самого тексту не одразу зрозумієш, яку нормативну зміну він приховує.

Пояснимо її детальніше. Внісши лише кілька слів до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти» від 23.04.2014 № 117 Уряд дозволив бюджетним установам передплачувати періодичні видання в поточному році на наступний рік.

Тож наразі керівники навчальних закладів мають цілковите право подбати про інформаційну підтримку свою та своїх працівників у 2016 році. Зараз ми розкажемо як передплатити професійне видання в поточному році на наступний рік і як відобразити це в обліку.
...







Немає коментарів:

Дописати коментар