четвер, 23 квітня 2015 р.

Вітаю з професійним святом!


Шановні колеги!

Щороку ми зустрічаємо весну й не втомлюємося захоплюватися її чарівністю і силою, завдяки якій перетворюється весь світ... Тож нехай весна допоможе змінити життя, зробивши кожного з нас по-справжньому щасливим!




Любі колеги, ви завжди приходите на допомогу в скрутну хвилину. Допомагаєте дорослим і малим розібратися в собі, перебороти сум’яття й невдачі; примиряєте людину із самою собою та світом. Спасибі вам безмежне за те, що ви часто, не рахуючи свій час, допомагаєте людям. Завдяки грамотній роботі психолога, у світі стає більше щасливих людей, які вірять у власні сили і вміють перемагати свої слабкості. Нехай ваші професійні навички і знання, ваше щире й добре ставлення до клієнтів зроблять їхнє життя спокійнішим, цікавішим і щасливішим!

Бажаю вам терпіння — воно стане в пригоді, коли ви будете вислуховувати клієнтів; уваги — вона необхідна, щоб максимально точно скласти картину проблеми; достатньо знань — щоб відшукувати правильний вихід із будь-якої ситуації. А особисто для вас, звичайно ж, — любові і щастя! Нехай календарне свято стане для вас справжнім святом та радісною подією.

Вітаю вас, колеги, з Днем практичного психолога та щиро бажаю, щоб енергія, сила і радість, які ви даруєте іншим, були невичерпними, а ваш внутрішній світ — гармонійним. Бажаю весняного радісного настрою і бадьорості, нехай душа завжди залишається молодою, як сама весна. Адже, за висловом дитячого психолога Галини Бардієр, молодість є професійною вимогою до практичного психолога.

З повагою
головний редактор журналів
Гурковська Тетяна Леонідівна



Немає коментарів:

Дописати коментар