середа, 15 червня 2016 р.

Передплачувати улюблені видання у редакції вигідно!




Шановні колеги, ви ще не оформили передплату улюблених освітянських видань на II півріччя?
Якщо ні, тоді рекомендуємо поквапитися, адже найближчим часом передплатна кампанія 2016 року завершується. Якщо з тих чи тих обставин ви не встигнете передплатити видання на пошті, це завжди можна зробити у редакції.



Редакційна передплата — це ВИГІДНА альтернатива передплаті на пошті!


Звернувшись у Цифрове видавництво MCFR, ви отримаєте низку ПЕРЕВАГ! Передплатна кампанія у нас не має часових обмежень. Ціна на видання нижча, а процес передплати та доставки надійніший.

Переваги редакційної передплати:

НАЙНИЖЧА ЦІНА Ми працюємо без посередників, тож у редакції завжди найнижчі ціни!

НАДІЙНІСТЬ Ми гарантуємо вам допомогу! У разі виникнення проблем з доставкою вам більше не доведеться вирішувати їх самостійно. Окрім того, що ми беремо на себе оплату витрат за доставку видань, ми відповідаємо за те, щоб ви своєчасно отримали їх!

ЕКОНОМІЯ ЧАСУ Оформити передплату в редакції можна, не покидаючи робочого місця. І жодних довжелезних черг на пошті. Потрібно лише сплатити редакційний рахунок у банку. 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КОЖНОГО КЛІЄНТА Передплатники редакції отримують цікаві індивідуальні пропозиції та подарунки.

МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ НОВІ Е-ЖУРНАЛИ Ви можете стати передплатником електронних журналів «Практика управління дошкільним закладом» або «Практика управління закладом освіти». Ще не знайомі з нашими новими продуктами? Хутчіш читайте новину про переваги електронних журналів.

РЕТРОПЕРЕДПЛАТА Цікавить певний номер улюбленого журналу, який ви не встигли передплатити? У редакції ви маєте можливість придбати номери видань, що вже вийшли друком!

З’явилося бажання скористатися перевагами редакційної передплати? Телефонуйте: 0 44 586 56 06, callback 0 800 212 012 або ж робіть замовлення на нашому інтернет-магазині! Ви переконаєтеся, що передплата у редакції — це не лише вигідно та зручно, а і ПРОСТО!

Докладніше тут








Немає коментарів:

Дописати коментар