четвер, 10 вересня 2015 р.

Медико-соціальний проект «Особливі діти. Епілепсія: виходимо з тіні»



Для підтримки людей з епілепсією та покращення якості їх життя компанія «Санофі» в Україні ініціювала медико-соціальний проект, який об’єднує представників МОЗ України, МОН України, пацієнтських організацій, провідних медичних фахівців з проблем епілепсії .

Одним із напрямів подальшого партнерства та впровадження спільних ініціатив було визначено проведення вебінару та серії навчально-методичних семінарів для батьків і педагогів щодо медичного забезпечення та соціальної адаптації осіб з епілепсією.




22 вересня 2015 року об 11:00 год. в режимі онлайн буде проведено вебінар «Епілепсія у дітей і підлітків як актуальна проблема сьогодення» в межах функціонування «Школи інклюзивної освіти» при Інституті спеціальної педагогіки НАПН України.

Медичний аспект питання висвітлить головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Дитяча неврологія», директор Українського медичного центру реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи МОЗ України Мартинюк Юрій Володимирович.

Детальну інформацію щодо серії навчально-методичних семінарів буде розміщено пізніше на сайті Інституту спеціальної педагогіки НАПН України та сторінці Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар