середа, 15 жовтня 2014 р.

Вийшло друком жовтневе число журналу "Практичний психолог: Дитячий садок"!

Шановні колеги!

Цьогорічна осінь випробовує нас на відповідність уявленням дитини про дорослого. Чи всі ми гідні віри, із якою дитина дивиться на нас? Чи відповідаємо образу ідеального дорослого: «Коли я виросту, я буду…»? Чи ми сильні та сміливі, упевнені та виважені? Чи виражаємо свою любов до дитини завжди, за будь-яких обставин, чи лише тоді, коли нас самих нічого не бентежить і нам комфортно?

Робота в системі освіти передбачає щоденне навчання і самовдосконалення. Для практичного психолога такі професійні вимоги є визначальними. Тож у жовтневому числі журналу пропонуємо вам кілька статей, що допоможуть удосконалити професійну діяльність у нинішніх складних обставинах. Зокрема, ви дізнаєтеся про особливості надання психологічної допомоги по телефону. Звісно, щоб досконало володіти тими чи тими знаннями і вміннями, потрібно вчитися. Однак обрати з широкого розмаїття розрекламованих психологічних тренінгів справді ефективні непросто, адже фахівець має знати, що саме йому потрібно освоїти, які знання йому необхідні.

Наразі всім практичним психологам варто поглибити знання про особливості надання психологічної допомоги дітям у кризовій ситуації. Саме тому в пригоді стануть публікації про особливості переживання психотравми дошкільниками та надання психологічної допомоги родинам, які переживають утрату. Також нагадуємо, що на порталі освітян України «Педрада» ви можете переглянути відеозапис вебінару на тему «Соціально-психологічна допомога в сучасному соціокультурному контексті». Окрім того, ви маєте можливість долучитися до обговорення актуальних питань професійної діяльності у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу.

Ми прагнемо зробити наш журнал максимально інформаційно насиченим, щоб він був для вас надійним помічником — і в питаннях професійного зростання, і щодо соціального захисту. Тому, колеги, звертаємо вашу увагу на рубрику «Робоча ситуація». Опис ситуації, яка викликала у вас труднощі щодо її розв’язання, надсилайте на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.

Щоб наша співпраця тривала і надалі, зауважте, що журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» розповсюджується лише за передплатою. Найліпше передплатити видання на порталі освітян України «Педрада» за адресою www.pedrada.com.ua. Там ви також маєте можливість дізнатися про акції та подарунки Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку.

Детальніше про зміст публікацій жовтневого числа журналу "Практичний психолог: Дитячий садок" читайте на порталі освітян України "Педрада".



Немає коментарів:

Дописати коментар