пʼятниця, 3 жовтня 2014 р.

Вітаємо з Всесвітнім днем учителя!

Шановні колеги-педагоги!


Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти!
Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. 

Це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями та милосердям.

Висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання.

Бажаємо вам, колеги, відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і людської шани. Нехай у всіх ваших починаннях буде супутником успіх!




Педагог має бут не лише професіоналом своєї справи, а й володіти рідкісними, визначними особистісними якостями. Небагатьом людям дано навчати і виховувати інших, формувати майбутнє покоління громадян. Тож у цей святковий день пропонуємо пригадати відомих людей, які в певний період свого життя працювали педагогами.

Х’ю Джекмен

Перед вступом до коледжу голлівудський актор Х’ю Джекмен протягом року працював асистентом вчителя у школі Аппінхем, графство Рутленд, Англія.


Барак Обама


Президент Сполучених Штатів Америки до приходу в політику був професором Чиказького університету. Протягом 1993-2004 років він викладав юриспруденцію на правничому факультеті.


Джоан Роулінґ


Англійська письменниця Джоан Роулінґ у 26 років переїхала у Португалію, де влаштувалася працювати вчителькою англійської мови та літератури. Саме там у неї виник задум написати книгу про пригоди маленького чарівника Гаррі Поттера.


Сільвестер Сталлоне


У 1960-х роках голлівудський актор Сільвестер Сталлоне працював учителем фізкультури у привілейованому коледжі в Швейцарії. Це був підробіток майбутньої зірки кіно.

Стінг



Англійський рок-музикант Стінг у 1970-х роках отримав педагогічну освіту, після чого 2 роки працював учителем англійської мови, музики і фізкультури в приходській школі Сант-Кетрін. Також у цей період він учителював у початковій школі Сант-Паул, графство Нортумберленд, Англія.




Немає коментарів:

Дописати коментар