вівторок, 12 липня 2016 р.

Переглядайте відеозапис вебінару «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації»

 У червні напрям «MCFR: Освіта» провів БЕЗПЛАТНИЙ вебінар для своїх передплатників — педагогів, практичних психологів навчальних закладів на тему «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації»

Учасники дізналися про те, як переживають стресогенні події діти різного віку, як працювати з сім’єю, що зазнала впливу таких подій, та надавати психологічну допомогу дітям.

Про все це розповіла Ольга БАЙЄР, завідувач кафедри дошкільної освіти комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидат психологічних наук, доцент.



Актуальність теми вебінару підтверджено великою кількістю його учасників, які активно обговорювали порушені в ньому питання. Відтепер у передплатників видань MCFR: Освіта з’явилася можливість ще раз переглянути вебінар «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації». Адже для них став доступним відеозапис вебінару. Переглянути його у будь-який зручний час можуть і ті передплатники, які не змогли взяти участь у заході в червні. Для перегляду слід перейти на сторінку вебінару, у відповідних полях увести ім’я та пароль та натиснути кнопку «Увійти на вебінар».

Нагадуємо, що пароль для перегляду вебінару «Психологічний супровід дитини та сім’ї у стресовій ситуації» розміщений у травневих випусках журналів «Практика управління закладом освіти», «Практика управління дошкільним закладом», «Практичний психолог: Дитячий садок», «Вихователь-методист дошкільного закладу», «Заступник директора школи», «Музичний керівник» та «Методична скарбничка вихователя». Бажаємо приємного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар