понеділок, 2 лютого 2015 р.

Зустрічайте нове число журналу "Практичний психолог: Школа"!!!

Шановні колеги!


Зима — пора казкових перетворень! Особливо передчуттям дива живуть діти, а поруч із ними віра, надії та мрії сповнюють дорослих. Саме зараз, коли подих морозного вітру прикрашає вікна чудовими візерунками, кожен прагне тепла і затишку.

Тепло і затишок нам дарує передусім рідна оселя, сім’я. Однак якщо родина зазнає скрути чи втрат, то їй має допомогти фахівець. Дарувати тепло і затишок дорослим та дітям — певною мірою також є місією практичного психолога.

Лютневе число журналу присвячене багаторівневості роботи практичного психолога з батьками. Цю тему розкрили яскраві та неординарні статті. У них пропонуємо вам ознайомитися з феноменологією сімейних міфів, формою активізації взаємодії батьків з практичним психологом та педагогами, а також незвичним способом налагодження взаємин між поколіннями — шляхом зацікавлення дітей історією їхніх родин.

Оскільки питання виховання і розвитку дитини в сім’ї, педагогічних поглядів батьків є багатоаспектними, складно представити всі тонкощі дитячо-батьківських взаємин і нюансів професійної взаємодії практичного психолога з сім’єю в одному числі журналу. Тому залишаємо тему відкритою, щоб продовжити її в наступних числах.

Певні питання взаємодії практичного психолога з батьками були висвітлені на сторінках нашого журналу раніше. Тож якщо вам бракує цієї інформації, скористайтеся редакційною послугою «Ретропередплата». У відділі редакційної передплати за номером 0 44 586 56 06 або на порталі освітян України «Педрада» ви можете замовити будь-яке минулорічне число журналу.



Детальніше про зміст лютневого числа журналу «Практичний психолог: Школа» читайте на порталі освітян України «Педрада».


Немає коментарів:

Дописати коментар