четвер, 11 вересня 2014 р.

Зустрічайте вересневе число журналу "Практичний психолог: Дитячий садок"!!!

Шановні колеги!


Редакція журналу щиро вітає вас із початком нового навчального року та професійним святом працівників дошкільної освіти — Днем дошкілля. Для того щоб кожний із вас мав сили і наснагу щоденно допомагати дітям та дорослим, ми надаватимемо вам інформаційну підтримку.
Через складні обставини, у яких опинилися громадяни нашої країни, прогнозовано зростає кількість звернень до практичних психологів. Тож у вересневому числі журналу ми висвітлюємо питання, пов’язані з консультативною діяльністю фахівців: її організація, тонкощі побудови діалогу з клієнтом тощо. Важливим аспектом роботи є аналізування та узагальнення досвіду як у цілому, так і щодо надання консультативної допомоги, адже це сприяє професійному зростанню фахівця. Окрім того, ви маєте можливість дізнатися про певні аспекти консультування дітей, їхніх батьків та педагогів щодо мінімізації негативного впливу на їхнє подальше життя складних обставин, у яких вони опинилися.

На сторінках журналу ви знайдете публікації, які допоможуть вам упевнено розпочати навчальний рік, зокрема, про особливості психологічного супроводу адаптації новачків до умов дитячого садка.

У пригоді вам також стане подарунок від редакції — мультифункціональний плакат для консультативно-просвітницької роботи з батьками, що сприятиме поширенню інформації про вас та вашу професійну діяльність, підвищенню престижу вашої праці в дошкільному навчальному закладі.

Пропонуємо відвідати портал освітян України «Педрада», на якому ви зможете переглянути відеозапис вебінару на тему «Соціально-психологічна допомога в сучасному соціокультурному контексті». Окрім того, ви маєте можливість долучитися до обговорення актуальних питань професійної діяльності у «Клубі практичних психологів» на форумі порталу.

Ми прагнемо зробити наш журнал максимально інформаційно насиченим, щоб він був для вас надійним помічником і в питаннях професійного зростання, і щодо соціального захисту. Звертаємо вашу увагу, колеги, на рубрику «Робоча ситуація». Опис ситуації, яка викликала у вас труднощі щодо її розв’язання, надсилайте на електронну адресу psyholog@mcfr.com.ua, ми охоче допоможемо вам.


Детальніше про зміст вересневого числа журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» читайте на порталі освітян України «Педрада».


Немає коментарів:

Дописати коментар