середа, 23 березня 2016 р.

Дитяче свято. Яким воно має бути?


Шановні колеги — читачі журналу, запрошуємо вас взяти участь у вебінарі "Дитяче свято. Яким воно має бути?".

На вебінарі буде розкрито спеціальну тему "Подолання наслідків стресогенних подій засобами музики та дитячого свята".

Лектор: Марина КУЧЕРЕНКО — радник з питань культури та освіти голови Всеукраїнського громадсько-політичного об’єднання МАЙДАН, кінознавець, сценарист.

Нижче ви можете ознайомитися з програмою вебінару та працилами участі.

Тож до зустрічі онлайн)))




У програмі вебінару:
створення сценарію свята — сюжет, герої, сюрпризні моменти;
підготовка — як не «загубити» свято;
прийоми створення святкового настрою;
свято в ДНЗ як засіб подолання впливу стресогенних чинників

Взяти участь у вебінарі зможуть лише передплатники видань МЦФЕР: Освіта.

Для цього знадобиться код доступу, розміщений у журналах «Музичний керівник» № 3/2016, «Вихователь-методист дошкільного закладу» № 3/2016, «Методична скарбничка вихователя» № 4/2016, «Заступник директора школи» № 4/2016, «Практичний психолог: дитячий садок» № 4/2016, а також у газеті «Дошкілля.UA» № 7 та № 8/2016.


Для участі у вебінарі 21 квітня ЗА 30 хв. ДО ПОЧАТКУ перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої ПІБ, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Приєднатися».

Якщо ви бажаєте напередодні вебінару отримати нагадування з посиланням на вебінар на електронну пошту або заздалегідь поставити запитання лекторам, пройдіть легку реєстрацію.

Усього у першому кварталі 2016 року передплатники мають змогу переглянути цілих три вебінари безоплатно. Тож стежте за новинами.

Важливо!

Для перегляду вебінару на вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.

Також аби уникнути проблем під час перегляду вебінару, можна пройти простий тест обладнання, що дасть змогу перевірити можливість використовувати функції порталу на комп'ютері.

ПРОЙТИ ТЕСТ



Немає коментарів:

Дописати коментар